Вести

20.новембар.2016.

Фудбалери петровачке Слоге зауримају убедљиво прво место на крају јесењег дела првенства браничевске окружне лиге са освојених 40 бодова. Након победе у последњем колу над градским ривалом Трговачким,екипа и стручни штаб одлазе на заслужени одмор. Следи анализа полусезоне и плланирање припрема и појачања за крај јануара 2017.године када се планира и почетак припремног периода.О свим дешавањима ћемо вас благовремено обавештавати .Можете нас пратити и преко нашег профила и странице на Фејсбуку и бити у току са најновијим дешавањима.


Facebook stranica Sloga Petrovac

30.oktobar.2016

Наши фудбалери настављају са победама и чврсто држе прво место на табели са сталним повећањем бодовне разлике. У недељу је савладана екипа Младости из Бискупља резултатом 0:3 а стрелци за Слогу су били : Милосављевић Никола,Живнустка Стефан и Митић Игор. Слога је прва са 31 бодом и бежи другопласираној Слоги из Буровца 6 бодова док је главни конкурент за сам врх табеле ,екипа Рудара из Костолца 12 бодова иза нас.

23.oktobar.2016

Ekipa sloge iz Petrovca remizirala je bez golova sa ekipom Mlave iz malog Laola na domaćem terenu.Uprkos negativnom rezultatu Sloga je zadržala prvo mesto na tabeli i opipljivu prednost nad potencijalnim konkurentima.
Naredne nedelje od 13,30 časova naš tim gostuje u Biskuplju.
15.октобар.2016

На гостовању у Сувом Долу наш тим је остварио победу резултатом 4-2.Стрелци за екипу Слоге су били : Живнустка,Думитрашковић и два пута Богдановић. Уз веома пристрасно суђење на штету нашег тима ипак је очигледна разлика у квалитету пресудила и Слога је уписала нова три бода.

После 10.кола ФК Слога заузима 1. место на табели са 6 бодова предсности у односу на првог пратиоца.

Наредне суботе од 14,30 часова у Петровац долази екипа Млаве из Малог Лаола.

13.oktobar.2016

Убедљива победа Слоге над екипом Радника од 9-0 у 4.колу Општинског купа.

12.oktobar.2016

Након победе нас екипом Ђердапа ,ФК Слога дочекује Фк Радник у 4.колу купа Оштине Петровац Сусрет почиње од 15 часова на стадиону Слоге.

7.октобар.2016

Екипа Слоге сутра од 14,30 часова на нашем стадиону дочекује квалитетан тим Ђердап из Голубца.Очекујемо насравак успешне серије ка пласману у већи ранг такмичења.

5.октобар.2016

Фудбаслки клуб Слога из Петровца наредне среде од 15 часова дочекује Радник из Панкова у утакмици општинског фудбалског купа.

4.октобар 2016

Након тешке победе на гостовању у Крепољину екипа слоге дочекује госте из Голубца у утакмици 9.кола БОЛ. Утакмица је на програму у суботу 07.октобра.2016.године.

[av_social_share title=’Share this entry’ style=” buttons=”]